Obilje je povsod okrog nas

Res je, kamorkoli se obrnemo je obilje. Modrina neba, oblaki, ki se bohotijo na njem. Travnik, na katerem raste na desetine različnih rastlin in po katerem lahko bosi tekamo gor in dol. Nasmeh, ki vam ga podari neznanec na ulici, pozdrav prodajalke v trgovini, ko kupujete francoske rogljičke. Vse to in še več je obilje. Vi ste obilje, dragi moji, obilje sreče, znanja, ljubezni ... Zagotovo lahko rečem, da je življenje eno samo obilje.
Žal pa včasih kar pozabimo na to in takrat nam vesolje pokaže pot.
Tako sem tudi sama iskala odgovore in seveda, kdor išče, ta najde.
S prijateljico Belindo sva se odločili, da odgovore na svoja vprašanja najdeva na MM (master mind) delavnici, ki jo je / bo  vodila Delta life coach Sandra Antanasović.
Delavnica "Rojeni v obilju" po knjigi Boba Proctor-ja nama je vsekakor postregla z vsemi odgovori na najina vprašanja, pokazala, da smo ljudje res rojeni v obilju in kar je največ v najina življenja pripeljala izjemne ljudi.
10 tednov smo se družili, skupaj študirali knjigo poglavje za poglavjem, delali domače naloge, se smejali, in kar je najbolj pomebno, drug drugega spodbujali na poti do obilja.
Hvala, Sandra, za to izjemno izkušnjo, hvala, Janez, ti si res eno veliko sonce, hvala, Klemen za vse spodbude, hvala Belinda, ker si vedno tam, ko te potrebujem, hvala ti, ker rasteš z mano.

Če si tudi sami želite odgovore na vprašanja, če se želite povezovati z enako mislečimi ljudmi, če imate željo, da zopet najdete obilje, ki se skriva v vas, vam definitivno priporočam delavnico "Rojeni v obilju", ki jo vodi naša Sandra. Ne samo, da boste zopet našli obilje, ampak boste spoznali nove ljudi, ki enako mislijo, ki so tam, da z vami rastejo, da vas spodbujajo ...
Tukaj sta dva linka, na katerih lahko najdete našo Sandro. :)
 https://www.facebook.com/soustvarjalci/
 http://www.soustvarjalci.si/

Hvala še enkrat, za to res izjemno izkušnjo, draga moja ZLATA DOLINA . :)

Imejte lep in obilja poln dan vaša sobazrazgledom.Comments

Popular Posts