Knjiga HUDO PREPROSTO :)
Dragi moji z velikim veseljem vam predstavljam knjigo, pri kateri sem sodelovala tudi sama in v katero smo vsi vložili veliko truda in seveda časa. Knjiga Hudo preprosto je polna domiselnih nasvetov, hitrih receptov in ljubkih idej.

Prednaročila za knjigo zbiramo na spodnji povezavi :) za vsako naročilo prek spodnje povezave v mojega prašička pade kakšen € za kar sem vam zelo hvaležna :)

                                                                                               http://www.dominstil.si/knjiga/soba/


Do 24. 10. 2014 je knjiga na voljo po posebni akcijski prednaročniški ceni 22 € in velja, če na naročilnico vpišete akcijsko kodo knjiga22. S tem boste prihranili 12,90 €.
Po tem datumu je redna prednaročniška cena 24 € in velja vse do 27. 11. 2014. Redna cena prvih šest mesecev po izidu je 34,90 €.


 Knjiga Hudo preprosto, v trdi vezavi, kjer na 250 straneh najdete ljubke ideje za prosti čas, domiselne nasvete po načelu naredi sam, od doma narejenih daril do povsem novih izdelkov, ki jih boste z veseljem uporabljali ali si z njimi polepšali dom, ter veliko receptov. V sodobnem času, ko varovanje narave in okoljska vprašanja vse bolj prodirajo v našo zavest, bodo zlasti dragoceni napotki, kako znova koristno uporabiti najrazličnejše predmete, ki ležijo po predalih, kleteh ali podstrešjih. 

Pri knjigi je sodelovalo osem avtorjev, ki so ustvarili veliko preprostih, a inovativnih in presenetljivih predmetov, s katerimi boste popestrili svoje domove ali pisarne. Našli boste veliko iztočnic, ki bodo v pomoč pri pripravah na praznike, zabave, naučili vas bomo izdelati zanimiva darila za otroke. Recepte, ki jih spremljajo čudovite fotografije, smo razporedili v sklope po letnih časih, od zgodnje pomladi do prazničnega decembra, tako da vedno temeljijo na sezonskih sestavinah.  

Menimo, da lahko iz naravnih materialov in starih predmetov, ki bi sicer romali v smeti, še vedno naredimo nove, uporabne in lepe stvari. Ker se zavedamo pomembnosti nakupovanja lokalno, pri lokalnih obrtnikih, ustvarjalcih in kmetih, smo naše predloge prilagodili tudi temu vidiku.
                                                               hvala vaša soba :)


Comments

Popular Posts