moj vikendTudi vikend paketi so v sobi  kvačkarsko razpoloženi, čeprav bi bilo verjetno bolj smiselno, da bi jih preživljala bolj "vikend paketu" primerno torej izleti, počivanje na kavču ali pa kako drugače ( čaka me še napleteno blago iz katerega bodo nastale v kratkem torbe) se nekako ne morem upreti skušnjavi in vedno znova posegam po temu sila preprostemu orodju-kvački. Kvačkanje je vrsta meditacije brez katere si enostavno ne morem več predstavljati dneva. Mogoče pa sem rahlo  zasvojena ?!:).  Kakor koli že, teden je tu in čaka me veliko dela, danes se bodo kvačkali tabureji, kaj več vam o njih povem in tudi pokažem v prihodnji objavi do takrat pa uživajte, ustvarjajte, in seveda imejte se radi.
P.S. V tej objavi bi se rada zahvalila tudi vsem mojim bralcem še posebno tebi navdušena bralka, ki si moj blog predlagala Đubox-u, da ga uvrsti na svojo listo blogov. 

               Hvala, hvala, hvala.....

Comments

  1. Draga Vesna! Ti in kvačka sta eno in izpod tvojih prstov nastajajo krasne stvari. Zato fino, da reskiraš tudi kakšen vikend ;). Super ustvarjaj še naprej!

    ReplyDelete
    Replies
    1. iii hvala Alenka in še enkrat hvala za tvoj glas na Đubox-u <3 <3 <3

      Delete

Post a Comment

Popular Posts