Moji dragi dolžna sem vam veliko opravičilo za tole moje ne-pisanje na blogu. Upam, da mi oprostite vendar sem resnično do vratu in še malo čez zaposlena. Z kvačko v roki kuham kosilo, sesam po stanovanju, če bi se dalo bi z njo hodila še v trgovino in po ostalih opravkih. 
Jutra se v sobi po novem začnejo ob peti uri, ko je zunaj še tema, dan pa se konča v poznih večernih urah. Ni kaj, delo krepi človeka. :)
Priznam  moje telo je že malce utrujeno zato bom, danes zelo zgodaj zaključila svoj dan. Jutri pa si bom privoščila vsaj eno urico daljšega spanja.


Tole pa je le nekaj stvari, ki te dni nastajajo v sobi. Beanie kape, grelčki, girlande, denarnice vse to in še kaj se najde v naši trenutno zelo kretivno razmetani sobi.

✂-------------------------------------------------------------------------------
No, nekaj stvari smo seveda dali tudi v trgovino Ika, nekaj jih je v krasni trgovini  Židana marela v Kranjski Gori, nekaj pa jih je tudi v naši mali internetni trgovini, ki trenutno gostuje na portalu Artfunk.

Sobazrazgledom je spremenila tudi svoj naslov na facebook strani :) tako da, si lahko tudi tam pogledate kaj vse se v sobi dogaja.
Če boste pa kaj po sejmih hodili pa bo soba na božičnem Luftu v Škofji Loki 21.12 ( hm, kako čaroben datum), in 22.12. na Fairartu na Pogačarjevem trgu.


Sedaj pa vam želim eno lepo in mirno noč.  

Comments

 1. Kako lepo je vse to, jaz sem včasih znala kvačkati, potem pa sem kvačko izgubila in nikoli kupila nove. Zadnjič sem stari mami sunila igle za štrikat, ker bi se rada naučila. Upam, da mi bo uspelo. Res lepi izdelki! Vstajanje ob petih…ouch!

  http://itislovelyfood.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala Neja :) ...... seveda ti bo uspelo, kar pogumno se loti štrikanja :)

   vstajanje ob petih pa je resnično ouch! :)

   Delete
 2. poslušte gospa mačka ki kvačka, dejte no za en trenutek odložit delo! Pa mal svoje prjatlce pokličte, pa boste kakšno rekle, pa ena drugi mal pojamrčkale, pa bo spet mal lažje ;)

  ReplyDelete
 3. Joj, krasni izdelki in barve... tvoja topla denarnica je pa v teh mrzlih dnevih tako super... so kovančki fino topli, ko je treba kaj plačat :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts