giveaway


Verjetno ste že vsi prebrali jesensko izdajo revije Dom in Stil, če jo slučajno še niste to lahko storite danes, zraven si skuhajte še dobro kavico in zmaga je popolna, skoraj popolna. Manjkajo vam namreč tile krasni podstavki, ki jih je za revijo Dom in Stil  oblikovala lepa in nadvse prijazna gospodična Teja Ideja. Do njih lahko pridete tako, da tukaj na mojem blogu pustite komentar in sicer, povejte kaj vam je bilo v tej jesenski izdaji revije Dom in Stil najbolj všeč in kaj bi si želeli videti v zimski izdaji revije.
Žrebamo 4.10. :)                                                                                                            Teja Ideja

Comments

 1. Najbolj všeč mi je članek o KAVI. Zanimive ideje in ker sem nadvse ljubiteljica kave, bom poskusila tudi kakšen kavine pripravke iz revije. :) V zimski izdaji revije pa bi si želela videti še kakšen podoben članek- recimo o čokoladi... :)

  ReplyDelete
 2. Hmmm ... najbolj všeč :) ..... šopek iz trtnih listov, pa coffe cupping, pa Gozd pa ... pa všeč so mi tile podstaviki :)
  Za zimsko izdajo pa le tako kot doslej. Polna naj bo dobrih idej in zanimivih ljudi :)

  ReplyDelete
 3. Ko sem prebirala jesensko revijo o kavi seveda s skodelico kave v roki,mi je kar zadišalo ob pogledu na slike iz pražarnice.Definitivno si bom skuhala kakšno po receptu,ker obožujem kavo in se kako drži odgovor na vprašanje zakaj pijemo kavo-res je povezovalka družabnosti paše pa tudi v družbi s samim seboj.za zimo pa si želim kaj toplega nežnega ker se ravno učim plesti...še tako naprej.na vašem blogu sem prvič in sigurno ne zadnjič ker je poln presenečenj zanimivih detajlov,lep večer

  ReplyDelete
 4. Krasni prispevki o dišeči odvisnosti - kavi.:) In super urejene pisalne mize. V nasledn ji številki pa hmmmmm ..... vse bo zelo kul.:)

  ReplyDelete
 5. Hoj! Najbolj všeč mi je prispevek o stanovanjih - vedno iščem kakšne nove ideje za lastni brlogec :) .. Za zimsko izdajo bi pa mogoče mladim mamicam prišla prav kakšna DIY ideja za novoletno okrasitev, ki je "odporna" na male plazilce ;)

  ReplyDelete
 6. Super ideje za luci in krasen enostaven recept za bucke iz das mase :-) Bomo sprobali eno in drugo.
  Andreja

  ReplyDelete
 7. Najbolj všeč so mi ideje za pisalne mize in tvoje lučke :) Za zimsko številko bi pa mogoče kakšen topel kvačkan/štrikan DIY in kaj sladkega..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts