ne-delja

Počivam, petek je bil naporen. Velika verjetnost je, da postajam " rjasta" kar se tiče ponočevanja in ostalih neumnosti, ki jih le ta prinese s seboj . To je tudi razlog, da danes nisem prav nič ustvarjalna. Je pa tudi res, da bo teden ki prihaja poln zelo ustvarjalnih projektov tako, da se mi moja današnja lenoba popolnoma oprosti.


     Kako pa vi preživljate to sončno nedeljo, dragi moji ?

   

Comments

 1. sedim sredi postelje že ves dan, dekica, pesika, čunalnik, rezime tedenskih uspehov, načrtovanje naslednjih, kozarec vina, košček karibskega kolača, zvoki bosse nove...in tudi malce okrevanja od včerajšnjega ponočevanja;)
  danes bom ostala kar v mojem gnezdu

  ReplyDelete
  Replies
  1. vsaka v svoji pokrajini počneva pravzaprav podobne stvari, le da se jaz žal ne sladkam z karibskim kolačem, tega moram probat :) mogoče bi se lahko vsedla na vlak kakšen lep sončni dan, in prišla tja k vam pod palme :) da se naužijem svežega zraka, da si napolnim baterije in da potešim svoje brbončice, ki hrepenijo po dobrih kolačkih <3

   Delete
  2. odlično, se vidimo pod palmami :)

   Delete
 2. Replies
  1. :)oooo my beautiful sister :) filmsko indeed :)

   Delete
 3. jaz sem pa, namesto da bi počela točno to kar vidve, rinila na koroško. smo šli gledat gradove kralja matjaža. lepo. samo to je pa res daleč, sva se midva z mojim dragim kar malo uštela in smo bli na koncu pol dneva v avtu :(.

  ReplyDelete
  Replies
  1. vidiš mi pa še nikoli nismo šli gledat gradove kralja matjaža, no bomo šli kdaj drugič
   ampak zdele sem se pa še neki druzga spomnla, škoda k ste bli že na tistem konci bi se lahko z ano srečale za čajnik :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts