zimska pravljica 3                                                                fotke sobazrazgledom


Ja, zopet zvezde, tokrat kvačkane  in ena iz serije lesenih zvezd. :)

p.s. Tudi danes v kinu Šiška poteka Artish, tako da, oblecite se toplo, obujte dobre škornjce in se urno odpravite tja pogledat kako so punce in fantje ustvarjalni, in seveda, če le imate možnost jih podprite. :)

Comments

 1. Replies
  1. te so pa res :) mam še eno idejo, da bi bile še dišeče zraven, samo moram nekje sivko dobit :) imaš kakšno idejo, mogoče ?

   Delete
 2. nakapljaš z esenco sivke in zapakiraš v nepropustno vrečko, ter kot label dodaš malo nakvačkano zvezdico (da se vidi kakšne so) ali pa seveda prozorna vrečka (če gre za prodajo), seveda bi pa tudi cimet pa pomaranče pasal (zdaj), ker po 1. januarju je (zame) že pomlad

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) jaz sem vedla, da moram tebe vprašat, super ideje si mi podala :) komaj čakam, da ti pokažem končni rezultat in seveda upam, da ti bo všeč. In, ja pomlad se začne po 1. januarju sploh, če delaš v takem fohu kot mi.

   Delete
 3. "fohu " je hud izraz, a ne ? :) poslu bi bilo bolj primerno, verjetn :)

  ReplyDelete
 4. ih, posel je tako kot nek deal ali biznis, foh je pa konkretna stvar a la artigianato;D (aka rokodelstvo...sam meni so zahodni sosedje nekako v krvi)

  in veselim se tvojih stvaritev, ker so drugačne (v najžlahtnem smislu)

  pa seveda sem pomisila na kvačkano girlando in peskane vrečke, skozi katere se megleno vidijo:DDD ampak tudi kartonaste so fajn, sam pri peskanih ni potrebno dosti opisovanja (nalepkanja), ker je že vrečka žlahtna (paus papir je perfektn).

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts